loader image

Susținere teză de doctorat

În data de 28.07.2021, la ora 11:00, la link-ul https:// meet.google.com/eqy-qqbr-qzn, va avea loc susținerea online a tezei de doctorat cu titlul „Contribuții la investigarea potențialului aplicativ al aliajelor cu memoria formei pe baza de Fe pentru dezvoltarea amortizoarelor antiseismice pasive”, elaborată de studentul doctorand Mihai POPA, sub conducerea științifică a profesorului universitar dr. ing. Leandru Gheorghe BUJOREANU, în prezența electronică a comisiei compusă din: conf. univ. dr. ing. Iulian IONIȚĂ – președinte, prof.univ. dr. ing. Corneliu-Marius CRĂCIUNESCU – Universitatea “Politehnică” din Timișoara, prof. univ. dr. ing. Gheorghe GURĂU – Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați și prof.univ.dr.ing. Nicanor CIMPOEȘU – Universitatea Tehnică “Gh. Asachi” din Iași.

Membrii comisiei care sunt angajați ai TUIASI și studentul doctorand vor utiliza pentru conectare conturile de acces instituționale, iar membrii comisiei care nu sunt angajați ai TUIASI, vor comunica secretariatului facultății, cu minim o zi înainte de susținere, o adresă de e-mail, pe care vor primi invitația de participare în regim online.

Ședința de susținere publică a tezei de doctorat va fi înregistrată. Simpla participare în cadrul acestei sesiuni de susținere online înseamnă acceptul implicit al acestei înregistrări.