loader image

Cazare

Informații privind cazarea în anul universitar 2020-2021

În atenția candidaților declarați “admiși” în sesiunea septembrie 2020

Studenții declarați admiși la admiterea de toamnă, în anul I de studii pentru ciclurile de licență, master, doctorat, sunt rugați să completeze formularul online https://forms.gle/UAsMFHmM893r6u7z5, până cel târziu 24.09.2020, dacă doresc cazare în Campusul „Tudor Vladimirescu” în anul universitar 2020 – 2021. Datele introduse vor fi confruntate cu cele de la secretariatele facultăților.

În cazul în care nu veți completa formularul, vom considera că nu aveți nevoie de cazare în anul universitar 2020-2021.

Documente necesare pentru cazarea în campusul “Tudor Vladimirescu”

Până marți, 22.09.2020, studenții familiști și studenții care pot beneficia, conform legii, de gratuitate la cazare sau de cazare redusă cu 50%, trebuie să trimită documentele doveditoare la adresa de email secretariatsim@tuiasi.ro.

În acest an, cazările se vor desfășura online, fără ca studenții să ia legătura fizic cu Prodecanul facultății. Studenții vor primi prin email, de la comisia de cazare a facultății, căminul și camera în care vor locui în noul an universitar, respectiv data la care vor fi programați pentru a se prezenta la administrația căminului să ridice cheile camerei. 

Pentru detalii – click aici

IMPORTANT

Ca urmare a Hotărârii Senatului din data de 09.09.2020, în campusul studențesc „Tudor Vladimirescu” se vor putea caza doar studenții care vor începe activitatea onsite în semestrul I si anume:

  • anul I licență;
  • anul II licență;
  • anul I master;
  • doctorat

Cazarea se va desfășura online, fără ca studenții să ia legătura fizic cu Comisia de  cazare a facultății.

Studentii sunt rugati să completeze formularul-cerere de cazare : http://campus.tuiasi.ro/09/09/2020/informatii-importante-cu-privire-la-cazarea-studentilor-in-noul-an-universitar/până cel târziu luni, 14.09.2020 inclusiv. Datele introduse de studenti vor fi confruntate cu cele de la secretariatul facultății, care confirmă veridicitatea acestora.

Dupa completarea formularului – prin care solicitantii intra in baza de date a Universitatii – studentii vor putea comunica cu Comisia de cazare prin email utilizând adresa de e-mail  radu-ioachim.comaneci@academic.tuiasi.ro (prof.dr.ing. Radu Comaneci – prodecan în relația cu studenții). Studentii sunt rugati sa acorde atentie maxima completarii corecte a formularului, intrucat cei care solicita cazare vor primi prin e-mail repartitia de cazare (căminul și camera în care vor locui în noul an universitar), respectiv data la care vor fi programați pentru a se prezenta la administrația căminului in vederea cazarii efective.