loader image

Practică

Practică semestrul II an universitar 2022-2023

Conform Calendarului anului universitar 2022-2023, aprobat prin Hotărârea Senatului nr. 222/2022, Stagiul de practică pentru studenții din anii II și III – studii universitare de licență, se va desfășura în perioada 26 iunie – 14 iulie 2023, în mod organizat, sub îndrumarea cadrelor didactice (conform tabelului de mai jos) sau individual, la solicitarea studenților, în societăți de profil din Iași sau din alte localități.


Studenții care doresc să efectueze stagiul de practică în alte societăți vor depune la Secretariatul facultății, o cerere adresată domnului Decan, însoțită de Convenția încheiată cu societatea, completată în totalitate și semnată (formularul tip poate fi descărcat de aici), până la data de 22 iunie 2023. Acești studenți vor putea susține colocviul de practică la data planificată pentru grupa lor sau în sesiunea de restanțe din septembrie.


Înainte de începerea practicii, studenții care doresc efectuarea stagiului în societăți de profil, se vor informa asupra conținutului Caietului de practică și a Fișei disciplinei la cadrul didactic la care a fost repartizată grupa din care fac parte.
* Îndrumători practică
* Convenție practică

Practică de vară 2023- BorgWarner

Internship de vară și Bursa Roberto Rocca | TenarisSilcotub 2023

TenarisSilcotub își deschide porțile pentru o nouă ediție a Programelor Educaționale 2023. Ca in fiecare an, așteaptă studenți ambițioși și dornici de învățare, pentru a le oferi:

Internship de vară

O experiență reală de munca, lucrând pe un proiect cu impact în business; anul acesta vom continua și seria de training-uri cu focus pe îmbunătățirea abilităților soft, astfel încât internii noștri să beneficieze de un pachet complet de dezvoltare.

Bursa Roberto Rocca

O recunoaștere în plus pentru excelentă academică, 1500 lei / luna, cu scopul de a le susține efortul timp de un an de zile, fără nicio obligație față de companie.  

Global Trainee

Este jobul ideal pentru absolvenți pentru a-și începe cariera în inginerie. Timp de 2 ani, tineri profesioniști, ingineri juniori cu potențial pot ajunge lideri în Tenaris fiind îndrumați și susținuți să își dezvolte abilitățile.
Perioada de înscrieri31 Martie 2023


http://flip.tenaris.com/books/mmsl/#p=1


  • Workshop 1, 13.07.2022, 14.00 – Additive manufacturing technology – 3D printing
  • Workshop 2, 20.10.2022, 14.00 – Description of the results of the project

Practică antreprenorială pentru studenții S.I.M. în industria electrică și a imprimării 3D

În cadrul facultății se va desfăsura proiectul ”Practică antreprenorială pentru studenții S.I.M. în industria electrică și a imprimării 3D” prin care studenții vor urma un curs pe trei module despre antreprenoriat și vor realiza un stagiu de practică la două companii partenere.

Un proiect derulat în cadrul programului Universitatea Antreprenorială, finanțat de către Romanian-American Foundation.

10 proiecte de educație antreprenorială vor fi implementate în 9 universități din țară, cu sprijinul Romanian-American Foundation | JA Romania