loader image

Bine ați venit la Liga Studenților de la SIM!

Liga Studenților de la SIM este o organizație studențească dinamică, care reprezintă vocea și interesele studenților Facultății de Știința și Ingineria Materialelor. Ne străduim să facem experiența universitară mai bogată și mai memorabilă pentru toți cei care fac parte din comunitatea noastră.

Misiunea Noastră:

Liga Studenților de la SIM are ca misiune reprezentarea intereselor studenților, promovarea implicării active în viața academică și oferirea oportunităților pentru dezvoltarea personală și profesională a membrilor noștri.

Ce Facem:

  • Reprezentăm Vocea Studenților: Lucrăm în strânsă colaborare cu conducerea facultății pentru a asigura că voci precum a voastră sunt auzite și luate în considerare în procesele decizionale.
  • Promovăm Implicarea Studenților: Organizăm evenimente culturale, academice și sociale care sporesc interacțiunea între studenți și promovează spiritul de echipă.
  • Oferim Resurse și Oportunități: Punem la dispoziție servicii de consiliere, informații academice și profesionale, precum și o gamă variată de activități și proiecte în care puteți participa.
  • Advocăm pentru Drepturile Studenților: Suntem aici pentru a vă ajuta să vă apărați drepturile și să vă oferim suport în cazul unor probleme academice sau administrative.

Cum puteți implica:

Doriți să vă alăturați Ligi Studenților de la SIM? Este ușor! Vă invităm să participați la evenimentele noastre și să vă implicați în activități. Fiecare student de la SIM poate face parte din această comunitate.

Ne bucurăm să vă avem alături de noi în călătoria voastră academică și să contribuim împreună la o experiență studențească de neuitat!

Pentru mai multe informații sau pentru a vă implica, ne puteți contacta pe social media.

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a face din Facultatea de Știința și Ingineria Materialelor un loc mai bun pentru toți studenții noștri!