loader image

Presusținere teză de doctorat

În data de 11.06.2021, la ora 13:00, la link-ul https://meet.google.com/iaz-xorr-wjm, va avea loc presusținerea online a tezei de doctorat cu titlul „Contribuții la investigarea potențialului aplicativ al aliajelor cu memoria formei pe baza de Fe pentru dezvoltarea amortizoarelor antiseismice pasive”, elaborată de studentul doctorand Mihai POPA, sub conducerea științifică a profesorului universitar dr. ing. Leandru Gheorghe BUJOREANU, în prezența electronică a comisiei de îndrumare compusă din: prof. univ. dr. ing. Radu Ioachim COMĂNECI, șef lucr. dr. ing. Monica Nicoleta LOHAN și șef lucr. univ. dr. ing. Bogdan PRICOP.

Membrii comisiei care sunt angajați a TUIASI și studentul doctorand vor utiliza pentru conectare conturile de acces instituționale, iar membrii comisiei care nu sunt angajați ai TUIASI, vor comunica secretariatului facultății, cu minim o zi înainte de presusținere, o adresă de e-mail, pe care vor primi invitația de participare în regim online.

Ședința de presusținere publică a tezei de doctorat va fi înregistrată. Simpla participare în cadrul acestei sesiuni de presusținere online înseamnă acceptul implicit al acestei înregistrări.