loader image

Presusținere teză de doctorat

În data de 16.12.2021, la ora 10:00, la link-ul https:// meet.google.com/sha-hgxi-otd, va avea loc presusținerea online a tezei de doctorat cu titlul „Contribuții la studiul proprietăților de amortizare ale oțelurilor manganoase în condiții extreme, caracteristice transportului feroviar”, elaborată de studentul doctorand Vasile BULBUC, sub conducerea științifică a profesorului universitar dr. ing. Leandru Gheorghe BUJOREANU, în prezența electronică a comisiei de îndrumare compusă din: prof. univ. dr. ing. Nicanor CIMPOEȘU, șef lucr. dr. ing. Monica Nicoleta LOHAN și șef lucr. univ. dr. ing. Bogdan PRICOP.

Membrii comisiei care sunt angajați a TUIASI și studentul doctorand vor utiliza pentru conectare conturile de acces instituționale, iar membrii comisiei care nu sunt angajați ai TUIASI, vor comunica secretariatului facultății, cu minim o zi înainte de presusținere, o adresă de e-mail, pe care vor primi invitația de participare în regim online.

Ședința de presusținere publică a tezei de doctorat va fi înregistrată. Simpla participare în cadrul acestei sesiuni de presusținere online înseamnă acceptul implicit al acestei înregistrări.