loader image

JobShop revine cu noi oportunități

EVENIMENTUL NAȚIONAL DE CARIERĂ

Drumul spre carieră începe la:

Ești pregătit să faci primul pas în carieră?

JobShop revine cu noi oportunități!
Știm că orice început este greu, iar să îți găsești primul job ca student le întrece pe multe. Ne dorim ca fiecare să beneficieze de doza de motivație, curaj și de informațiile necesare pentru a lua interviul de angajare din prima. De aceea, organizăm anual evenimentul național de carieră JobShop. Aflat la a 21 a ediție și a 2 a ediție desfășurată în mediul online, scopul nostru rămăne același: îndeplinirea nevoilor profesionale ale studenților și absolvenților prin facilitarea colaborării dintre studenți, companii și Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iași.

Ce se va întâmpla anul acesta la Jobshop?Evenimentului îi vor fi dedicate 2 zile de weekend: 15 și 16 mai. Sâmbătă, 15 mai, vei avea ocazia să înveți de la specialiști tot ceea ce trebuie să știi înainte de a aplica la un interviu. Alături de Train2Perform vei afla cum să îți realizezi un CV care să iasă în evidență, cum să îl structurezi și ce să incluzi în acesta. Apoi, traineri de la Evolutiv Consultants Network te vor informa despre importanța LinkedIn și despre cum să îl folosești pentru a te angaja. Ultimul training este cel de interviu în cadrul căruia vei avea ocazia să descoperi cum să te pregătești, cum să te prezinți, tips&tricks și multe altele.Ziua de duminică, 16 mai, este dedicată activității Cariere de Succes. Prin participarea la aceasta, vei afla poveștile adoi oameni de succes din mediul ieșean, care au fost deciziile care i-au adus în poziția actuală și cum poți tu să îți construiești propria carieră de succes. Invitații de anul acesta sunt Constantin Obreja, tânăr antreprenor și fondator Discover Iasi, și Marius Mihai Cazacu, lector univ. dr. fiz. inginer  în cadrul Departamentului de Fizică al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași

Totul se va desfășura în mediul online. Participarea la fiecare activitate se face pe bază de înscriere pe iasi.jobshop.ro.De asemenea, pagina iasi.jobshop.ro se pregătește să adauge locurile de muncă pentru studenți oferite de Vitesco, GrupSoft, CrowdFavorite și Bytex.