loader image

Estima Medical Group angajează reprezentant vânzări – zona Iași

Estima Medical Group promovează și comercializează echipamente medicale și produse medicale destinate igienei intra-spitalicești, chirurgiei, sterilizării, monitorizării cardiace.
Compania Estima Medical Group a atras parteneri cu produse de calitate din America (GETINGE-STETITEC, BOVIE, DMS), Marea Britanie (MG Electric, Medtrade), Germania (Erbrich si Pajunk din Tuttlingen, regiunea instrumentarului chirurgical mondial) căutând să promoveze, să vândă și să ofere mentenanță pentru produse inovative dar mai ales durabile.
Misiunea noastră este de a furniza produse și materiale sanitare precum și tehnologii de calitate și inovatoare schimbând medicina și economisind timp, dar și protejând viața bolnavilor de riscurile intra-spitalicești.

Estima Medical Group angajează
Reprezentant Vânzări – Zona Iași


Resposabilități:

  • Asigurarea interfeței din punct de vedere a vânzării de echipamente/ produse medicale cu clienții, furnizorii si distribuitorii.
  • Efectuarea activității de vânzări (oferte clienți, contracte, livrări) în acord cu politica de vânzare a companiei. Atragerea de noi clienți prin promovarea produselor către spitale și clinici medicale.
    Cerințe obligatorii:
  • Studii superioare – Bioinginerie Medicală, Ingineria Materialelor, Electronică
  • Cunoștințe în utilizarea PC (obligatoriu Word, Excel, Email)
  • Carnet de conducere
  • Abilități deosebite de comunicare si relaționare
  • Atitudine responsabilă, capacitate de planificare, analiză și sinteză a datelor.

Vă rugăm să trimiteți CV-ul pe următoarea adresă: angelica.cadar@estimamedical.ro (Consultant Resurse Umane)

Tel: 0372 717 294
office@estimamedical.ro
www.estimamedical.ro