loader image

Susținere teză de doctorat

În data de 09.02.2021, la ora 10:00, la link-ul https://meet.google.com/stk-mfmk-buj , va avea loc susținerea online a tezei de doctorat cu titlul „Contribuții la studiul proprietăților de amortizare ale otelurilor manganoase în condiții extreme, caracteristice transportului feroviar”, elaborată de studentul doctorand Vasile BULBUC, sub conducerea științifică a profesorului universitar dr. ing. Leandru Gheorghe BUJOREANU, în prezența electronică a comisiei compusă din: conf. univ. dr. ing. Iulian IONIȚĂ – președinte, prof.univ. dr. ing. Vasile Dănuț COJOCARU – Universitatea “Politehnica” din București, prof. univ. dr. ing. Gheorghe GURĂU – Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați și prof. univ. dr. ing. Viorel PALEU – Universitatea Tehnică “Gh. Asachi” din Iași.

Membrii comisiei care sunt angajați ai TUIASI și studentul doctorand vor utiliza pentru conectare conturile de acces instituționale, iar membrii comisiei care nu sunt angajați ai TUIASI, vor comunica secretariatului facultății, cu minim o zi înainte de susținere, o adresă de e-mail, pe care vor primi invitația de participare în regim online.

Ședința de susținere publică a tezei de doctorat va fi înregistrată. Simpla participare în cadrul acestei sesiuni de susținere online înseamnă acceptul implicit al acestei înregistrări.